向彼得先生道歉!peti pardonon de sinjoro Petro

作者 aŭtoro: Pipi, 发表于 afiŝita je 星期四, 八月 01, 2019, 22:36 (50天前)
编辑: Solis, 时间: 星期四, 八月 01, 2019, 22:50

昨天我写的“我到底该相信谁?”的帖子,里面有一句话:更何况彼得先生是九十多岁的老人,可能我记错了,把彼得先生的年龄说成了90多,其实彼得先生80多,不是90多。在此我郑重向彼得先生道歉!

其实我挺佩服彼得先生的,也佩服我自己。佩服彼得先生的理由是:一位耄耋老人仍不遗余力地投身于伟大的世界语事业,写了许多学习材料,诲人不倦,帮助大家学习,其精神令我钦佩!

佩服我的理由是:我能发现不妥,敢于提出不妥,敢同彼得先生提出自己的观点,我很勇敢!

我和彼得先生的精神是很多人不具备的,我俩一样可爱!

试想一下:当今还有几个人为世界语因世界语而争论不休呢?

因为彼得先生能看懂中文,我就不用世界语写了。

头像

Pardonon de Petro

作者 aŭtoro: Petro Desmet' ⌂, 来自 el: Dendermonde, Belgio 比利时登德尔蒙德, 发表于 afiŝita je 星期四, 八月 01, 2019, 23:16 (50天前) @ Pipi

Neniu grava problemo.
Mi klopodos forgesi la kolizion (aŭ kolazion? Mi devos kontroli)
Ni jam estas tiel ridinde malfortaj; se ni ankoraŭ komencas kvereli kaj batali... kio rezultus el tio?
Mi ne scias ĉu vi konas la faman historian frazon: Ni fosu nian sulkon!
Mi esperas ke jes.
Kvankam tre malnova (eĉ pli aĝa ol mi, mi timas) ankaŭ hodiaŭ ĝi estas nia gvida ideo!

主题RSS Feed